Zaruri açıklama:

Bugün yayınlamış olduğumuz ‘’ Başbakan Davutoğlu; Kazakistanda'ki Ahıska Türkleri Orada Kalmalıdır’’  başlıklı haberimiz hakkında

Zaruri bir açıklama

 

Saygıdeğer Okuyucularımız  : Ajans Ahıska’yı açma amacımız Ahıska Türkleri hakkında bilgiler ve  güncel Haber paylaşımı yapmak. Basın Meslek İlkeleri  doğrultusunda yayınlarımızı sürdürerek  Milletimize güncel ve objektif haber paylaşımı gayesi içerisindeyiz.

Haberlerimizde Doğrudan yada dolaylı olarak Hiçbir şahsı, hiçbir kurumu yada devlet adamlarımızı, devlet kurumlarımızı hedef göstermek, rencide etmek amacımız yoktur.  (Haberlerimizi kaynak göstererek yapmaktayız).

Yayınlamış olduğumuz haber Ajanslara düşen , Sayın Mevlüt Çavuşoğlunun  toplum huzurunda söylediği  ve Başbakanımız  Sayın Ahmet Davutoğlunun Yeni Akit’te Hasan Karakaya ya verdiği  demeçlerdir.  Bu haberi yayınlamamız  ajanslar’da olduğu gibi haber paylaşımıdır. Hiçbir devlet adamını yada kuruluşunu hedef alma gayemiz yoktur.

Amacımız:  Hala  vatansız olarak dünyanın dört bir yanında yaşamlarını, bir çok sıkıntı içerisinde sürdüren, milletimin sesi olmak, dertlerini sıkıntılarını dile getirmek,  sıkıntılarına çare aramaktır.

               Ahıska Türk toplumunda bireyler olarak çok mağduriyetler çekmesine rağmen Yabancılar Statüsü uygulanmaktadır.
Halbuki 2.7.1992 Tarihli 3835 Nolu Ahıska TürklerininTürkiye'ye Kabulü ve İskanına Dair Kanun'un Hukuki haklarını halkımız talep etmektedir.


Vatan diyerek Türkiye'ye gelen Ahıska Türkü Akademisyen Üç yıldır YÖK den Diploma denkliğini yaptıramamıştır.( http://www.ajansahiska.com/haber/yokun-3-yildir-magdur-ettigi-ahiska-turku_h98.html)

 

 

Son olarak Bizi takip eden Saygıdeğer Okuyucularımıza : Basın Yayın Etik değerlerine bağlı kalarak  Hiçbir Kişi yada  Kurumu hedef almadan Milletimiz hakkında en güncel haberleri paylaşacağımızı belirterek

Saygılarımı sunuyorum….

Harun Bozkurt

Ajans Ahıska