KVN Bosfor Kupası'nda: İzmirde’ki Ahıskalı öğrencilerin takımı  şampiyon oldu

 

21.05.2016 tarihinde İstambul da gerçekleşen 2.KVN BOSFOR CUP yarışmasında İzmirde Üniversite Eğitimi Gören Ahıskalı Öğrencilerinde bulunduğu  "Roddom#35" isimli takım şampiyon  oldu.

 

 

Toplamda 4 takımın  4 farklı alanda yarıştığı yarışmada İzmir takımı Roddom#35 geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluğu elde ederek üst üste ikinci şampiyonluğa ulaşmış oldu.

 

Rusyanın İstanbul konsolosluğunun organize ettiği yarışmada ödüllerini 400 kişilik salonda alan İzmir ekibi  "Roddom#35"  üsüt üste ikinci kez şampiyon olmaktan duydukları sevinci dile getirdiler.

 

Roddom#35 i oluşturan :

Rustam Suleymanov, Anvar Suliyev, Mehmet Margiloğlu, Refik Karamamedoğlu, Anna Kolomeychuk, Firuza Turarova, Ayperi Djuraeva ,Doolatbek Ysabaev

Bu organizasyonu gerçekleştiren Rusya İstanbul Konsoslosluğuna teşekkür ederek,  Hedeflerinin ileriki yıllarda da yine şampiyonluk olduğunu söylediler.

 

Bizlerde İzmir Ekibi  "Roddom#35" i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ahıskalı Öğrencilerimizin bu tür başarıları bizleri mutlu ediyor.

 

Ajans Ahıska  / Ahıska Türklerinin Haber Ajansı

 

 

 




{C}