KASSANOV: Osmanlı Başkenti Bursa, Ahıskalıların Baş Tacıdır.

Ahıska Türklerinin yoğun olduğu Bursa’da, (11.08.2018) Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanımız sn. İsmihanoğlu Z. KASSANOV başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıda DATÜB Türkiye Temsilciliği (Temsilcileri) icra komitesi başkanlığına yeni görevlendirmeler yapıldı. Dava sevdalılarına ve geçmişten bugüne Ahıska Türk tarihinde hizmet eden önderlerimize teşekkür eden KASSANOV, yeni görev alanlarada başarılar diledi.
Toplantıda iştirak eden, ihtiyarlar şurası, gençlik kolları, dernek başkanlarına, MİLLETİM ile iç içe olan ve dertlerini dinleyen Gönültaşlarımıza, azimle çalışmamız gerektiğini bildirdi. Dünya coğrafyası içerisinde yaşanan senaryoları göz ardı edemeyiz. Türkiye ve Türk toprakları için, huzursuzluk çıkaraN aktörlerin maskeleri düşmüştür. Zaman ve zemin, bu platformumuzun içerisinde bulunduğu gibi birlik günüdür.
KASSANOV, Türkiye Cumhuriyeti Başkanına, bakanlarına, milletvekillerine, bürokrat ve ülkemizi yöneten tüm kesimlerin yanında olduklarını iletti. Ekip ve takım anlayışı Ahıska Türkleri için, önem arz etmektedir dedi.

Aziz AZİZ Dünya Ahıska Türkleri Birliği Basın Danışmanı