DATÜB Akdeniz Temsilciliği Kadın Kolları Temsilciliğini yıllardır başarıyla sürdüren Hanife Asker görevini Nazira Osmanova’ya devretti.


DATÜB Kadın Kolları Başkanı Refika Muhammedgil, DATÜB Kadın Kolları Türkiye Temsilcisi Gülmira Elisegil ve Antalya’daki Ahıskalı kadınların katılımıyla DATÜB Akdeniz Temsilciliğinde devir teslim töreni yapıldı. Kadınlar olarak güçlerinin farkında olduğunu belirten Nazira Osmanova, birlikte daha başarılı işler yaparak Ahıskalı kadınların dayanışma içerisinde neler yapabileceklerini herkese gösterme zamanının geldiğini ifade etti.

 

Emeklerinden ve göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı Hanife Asker’e teşekkür eder, Nazira Osmanova’ya yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Nazira Osmanova Kimdir?
Nazira Osmanova 1972 yılında Kazakistan’ın Almatı ilinde doğdu. 1994 yılında Türkiye’ye taşınarak 1997 yılında vatandaşlık aldı. On yıl serbest eczacılık yaptıktan sonra Kamu Eczacısı olarak görev yapmaya başladı. Şu anda Antalya İl Sağlık Müdürlüğünde (Muratpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü) Denetçi Eczacı olarak görev yapmaya devam etmektedir. İki çocuk annesi olan Osmanova altı dil bilmekte, ebru sanatı ve geleneksel okçuluk ile ilgilenmektedir.

DATÜB Akdeniz Temsilciliği