Yıllardır yayınını sürdüren ve 47. sayısına ulaşan Bizim Ahıska dergisi Ahıska Türkleri ile Ahıska ve bölgesiyle/çevresiyle ilgili haber, makale, hikaye, şiir vb. gibi nice yazılarıyla ayakta durmaktadır. Yunus Zeyrek’in imtiyaz sahipliğini üstlendiği Dergiye Bizler de yazı, makale, haber, göndererek destek olmalıyız.

 Yaşadığımız ülkelerde yaşayan halkımızla ilgili yazılar yazarak ilgili konularda ilgili makale kaleme alarak, varsa yanına ilgili görsel de koyarak bizimahiska@ahiska.org.tr   e-posta Adresine gönderebilirsiniz.

 

Alanında tek Olan bizim Ahıska dergisine sahip çıkarak yaşatmamız gerektiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla imkanı olanlar da 3 aylık kültür dergisi olan Bizim Ahıska ya yıllık 40 TL karşılığında 4 sayı abone olup destek verebilirler

 

Detaylı bilgi için www.ahiska.org.tr   sitesini ziyaret edebilirsiniz

 

 

 

 

Arkasında bir sermaye bulunmayan ve şahsî gayret ve fedakârlıklarla çıkan Bizim Ahıska’nın yoluna devam etmesi için okuyucu desteğine ihtiyacımız var.

Unutulmaması gereken bir husus var: Bu dergi Ahıska Türklerinin ilk ve tek periyodik yayın organıdır. Bütün zorluklara rağmen 13 yıldan beri düzenli olarak çıkıyor ve dünyanın dört bir yanındaki hemşehrilerimize ve resmî dış temsilciliklerimize ulaştırılmaya çalışılıyor. Ayrıca yurt içinde halk kütüphaneleri ve yüzlerce okuyucu dergimizi takip ediyor. Ne yazık ki birçok okuyucumuz, derginin nasıl çıkıp ve nasıl kendilerine ulaştırıldığını hesap etmiyor… 

Derginin Genel Yayın Yönetmenliğini Yapan Yunus Zeyrek Hocamız yaşadığı sağlık problemine rağmen yinede Bizlere dergiyi ulaştırmaktadır. Bizlerde dergimize sahip çıkarak desdek olmalıyız.

Harun Bozkurt

Ajans Ahıska