Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Sandıklı Mahallesinde ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini aldı.
İncirliova Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Yaşlı Çınarlara Vefa Projesi” kapsamında, Kaymakam Ediz Sürücü başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Aliihsan Öztürk, İlçe Yazı İşleri Müdürü Orhan Alkan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Gülay Elçi’den oluşan heyet, İncirliova Sandıklı Mahallesinde ikamet eden yaşlı çınarlardan Adviye Karademir ve Züleyha Atamoğlu’nu ziyaret etti.


Kaymakam Sürücü yaşlılara hediyeler götürerek onların gönüllerini aldı. Kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığı konusunda ve sağlıklarıyla ile ilgili problemlerinin bulunup bulunmadığı sorarak, onlarla sohbet etti.  AJANS AHISKA
Kaymakam Sürücü’nün kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren yaşlı vatandaşlar, “Allah Devletimize milletimize zeval vermesin” diyerek teşekkür ettiler.


Ahıska Türkü olduğu öğrenilen ve Türkiye’ye getirildiğini ifade eden Züleyha Atamoğlu, “Türkiye Ahıska Türklerine sahip çıktı. Türkiye olmasa gidecek yerimiz yoktu. Devletimize her gün dua ediyorum. Bizleri ziyaretiniz çok memnun etmiştir, sağ olun var olun” dedi.
Kaymakam Ediz Sürücü ise yaşlı çınarların dualarının, kendilerine manevi güç verdiğini söyleyerek, “Devletimiz ve Hükümetimiz her zaman sizlerin yanındayız, sizlere hizmet etmek bizlerin en önemli görevidir” dedi.

İHA