ANTALYA AHISKALI TÜRKLER KANAAT ÖNDERLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI!

 

TBMM'DE AHISKALI TÜRKLER'DEN MİLLETVEKİLİ OLMALI!

 

18 Mart 2023 tarihinde, Antalya Lara'da bulunan ve bir Ahıskalı Türk iş insanının sahip olduğu Avion Otel'de, Antalya Ahıskalı Türkler Kanaat Önderleri İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. 

 

Yaklaşık dört saat süren toplantıda yapılacak seçimlere yönelik fikir ve bilgi alışverişinde bulunuldu, Ahıskalı Türkler'den milletvekili adaylarının çıkabilmesi konusu ele alındı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir Ahıskalı Türk milletvekilinin de yer almasının gerektiği vurgulandı.

 

Toplantıya katılan kanaat önderleri oybirliğiyle ve siyasi parti tercihi dahil herhangi bir şart öne sürmeksizin, Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliği Derneği (AKATÜB) Başkanı Sn. Ramiz ATAHAN'ın milletvekili adayı olmasını önerdiler. Ayrıca; Sn. Ramiz ATAHAN milletvekili adayı olduğu takdirde, milletvekili seçilmesi için Ahıskalı Türk Camiası tarafından tam desteğin verilmesi hususunda kanaat önderlerince tüm gerekenlerin yapılacağı beyan edildi.

 

Toplantı sonunda, kanaat önderleri milletvekili adaylığı konusunda Sn. Ramiz ATAHAN'a destek olmak amacıyla geniş kitlelerle iletişim ve temasa geçileceğini ifade ettiler.