AKDENİZ AHISKALI TÜRKLER BİRLİĞİ DERNEĞİ (AKATÜB) 
DARBEYE KARŞI !!!
DARBEYE HAYIR !!!
Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliği Derneği (AKATÜB) olarak kardeşlerimiz, soydaşlarımız ve gönüldaşlarımızla birlikte DARBEYE KARŞI ve DARBEYE HAYIR duruşumuzu ve Büyük Türk Milletimizi ve Devletimizi her türlü darbeye ve kalkışmaya karşı büyük bir kararlılıkla sonuna kadar koruyacağımızı ifade etmek amacıyla 18 Temmuz 2016 tarihinde Antalya’da Cumhuriyet Meydanı’nda buluştuk ve Demokrasi, Adalet, Hak ve Hukuk nöbetimizi tutmak suretiyle milli vazifemizi yerine getirmeye devam ediyoruz. 
15-16 Temmuz 2016 tarihinde hayınca düzenlenen darbe girişimi esnasında ve sonrasındaki hainlere karşı yapılan nokta operasyonlar sırasında şehit düşen kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları Cennet olsun. 

Büyük Türk Milletimizin başı sağolsun. 

Yaralı olan gazilerimiz için acil şifalar temenni ediyoruz. 
Ahıskalı Türk Camiası olarak zor süreçten geçen Devletimizin bize verebileceği tüm görev ve vazifeleri yerine getirmeye her zaman hazırız. Büyük Türk Milletimizin ve Devletimizin bekası için canımız da kanımız da feda olsun. 
Ahıskalı Türk Camiası olarak Büyük Türk Milletimizin ve Devletimizin bekası için Demokrasi, Adalet, Hak ve Hukuk nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. 

Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliği Derneği (AKATÜB) tarafından kamuoyuna saygıyla duyurulur.