AİSAD İlk Olağan Seçimli Genel Kurulu toplantısı düzenlendi.
 
- Ahıskalı İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AİSAD) ilk Olağan Seçimli Genel Kurulu toplantısı düzenlendi.
İstanbul Bahçelievler Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Türkiye genelinde faaliyet gösteren  iş adamlarımız katıldı.
 
Bu ilk kongrede üstünde durulan esas konu; iş dünyasının değerli temsilcileriyle yeni iş birlikleri için fırsatlar oluşturmak ve gerekli zemini hazırlamak oldu.
 
Ahıskalı İş Adamaları ve Sanayiciler Derneği (AİSAD) üyeleri olarak ortak amacımız, iş dünyasının değerli temsilcileriyle ekonomik ve ticari iş birlikleri için yeni fırsatlar oluşturma çabasıdır.
 
Olağan Genel Kurulu Bahçelievler Kültür Merkezinde gerçekleşti. Ahıskalı İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (AİSAD) kurucusu olan Murad Sultan üyelerin oy birliği ile derneğin yönetim kurulu Başkanı seçildi.
 
AİSAD yönetim kurulu başkanı Murad Sultan ülkemizde ve dünya çapında bulunan Ahıskalı İş Adamlarımızın vizyonu doğrultusunda kararlı adımlarla hedeflerine doğru ilerlediklerini dile getirdi.
Ülkemizin büyüyen, güçlü ve dinamik ekonomisiyle Ahıskalı İş Adamlarımızın da katkı sağlayacaklarının ve bu doğrultuda önemli bir performans sergileyeceklerini vurguladı.
 
Ahıskalı İş Adamlarımız hem Türkiye ekonomisine hemde Ahıskalıların bulunmuş olduğu ülkeler arasında kardeşlik köprülerinin tekrardan canlanmasına vesile olacaklarını umut ettiklerini söyledi.
 
Ahıskalı İş Adamları olarak kararlı adımlarla hedeflere ilerlemeye devam ettiklerini ve bulunmuş oldukları 10 farklı ülkede yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelli büyüme hedefimize ulaşmak için dinamik, nitelikli, kendine güvenen, elini taşın altına koyan cesur girişimcilerimiz en büyük gücümüzdür ve bu vesileyle ülkeler arasında ekonomide ve endüstride önemli roller üsteleneceklerini dile getirdi.