İl Müftülüğü tarafından Aşağıdemirtaş Geçici Konaklama Merkezi’nde mevlit programı düzenlendi. Geçici Konaklama Merkezi’nde kalan Ahıska Türkleri için düzenlenen program AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AFAD İl Müdürü da katıldı.  Mevlidi şerif programında Kuran’ı Kerim okundu, ilahiler seslendirildi Mevlit Programı İl Müftüsü Selami Aydın’ın duaları ile son buldu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ahıska Türklerinin geleneklerinden göreneklerinden kopmadığını ifade etti. DEMİRBAĞ: BİZİM İLÇELERİMİZ İLİMİZ KÖYLERİMİZİ HATIRLATTI BİZE AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “ Allah razı olsun şöyle bir yarım asır öncesine gittim ben tabi yaşım 66 bir 50 yıl önceki bizim ilçelerimiz ilimiz köylerimizi hatırlattı bize. Örf adetlerinden, geleneklerinden kopmamış kardeşlerimiz. Hanımı ile erkeği ile çocuğu ile Allah razı olsun.

Bu örf adet geleneklerini yaşatan bu kardeşlerimizi cenabı Allah her daim yardımcısı olsun inşallah. Bizlerde cumhurbaşkanımızın riyasetinde inşallah devlet olarak millet olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bu kardeşlerimizi kendi toprakları diyelim kendi memleketlerinde en iyi şekilde ağırlayacağız. Ben emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun” dedi.


Elazığ Son Haber