Sayın Cumhurbaşkanım,

Türkiye’de 15Temmuz 2016 tarihinde yaşanan demokrasiye darbe girişimi yüce Türk halkının istikrarlı duruşu ve zati alinize olan inancı sayesinde bertaraf edilmiştir.

Öncelikle bu menfur terör saldırısında hayatını kaybeden masum insanların ve kahraman polislerimizin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletir merhumlara Allah’tan Rahmet dileriz.

Dünya kamuoyu Türk halkının ve şahsınızın simasında darbe ve teröre karşı nasıl bir duruş sergilenmesi gerektiğinin en bariz örneğine şahitlik etmiştir. 
 

Dünya, adaletin ve demokrasinin güç ve şiddetle asla susturulamayacağı mesajını almış, yıllardır Fetö terör örgütüyle ilgili konuşmalarınız kesinlik kazanmaktan öte bu hain saldırıyla suçüstü yakalanmışlardır.

İnanıyoruz ki; hainlere hak ettikleri cezalar verilecek, Türkiye istikrarlı kalkınmasını sürdürecektir.

Ahıskalılar olarak; demokrasiye, istikrara, kalkınmaya tecavüz eden bu terör saldırısını lanetliyor, şahsınıza ve darbeyi durdurma noktasında yanınızda yer alan siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına ve özellikle kamuoyunu doğru bilinçlendiren Türk medyasına şükranlarımızı iletir, sonuna kadar yanınızda olduğumuzu bilgilerinize arz ederim.

Cavit ALİYEV - Genel Başkan